Ferienpark Frankenau

  vlag_nlvlag_de

  Uw huis verhuren via deze website?

  Wij helpen u graag bij het verhuren van uw vakantiehuis. De verhuur van vakantiehuizen is ons vak. Daarbij beloven we geen koeien met gouden horens, maar doen we waar we goed in zijn: uw vakantiehuis in de markt zetten. Ook in het voor- en naseizoen.

  Presentatie op FerienparkFrankenau.nl
  Wij presenteren uw vakantiehuis op deze website en desgewenst ook op andere websites en labels. We presenteren uw vakantiehuis compleet, met eerlijke en uitgebreide informatie, met veel foto’s en heldere beschrijvingen. Zo weet de klant precies wat hij kan verwachten. Bovendien kan de klant zien welke periodes beschikbaar zijn. Daardoor kan er online geboekt worden, 24 uur per dag. Voor elke reservering betaalt u een percentage aan provisie.
   
  Marketing
  VakanZ heeft een uitgebreide mix aan marketingmiddelen. Daarmee bereiken we geselecteerde doelgroepen. Bijzonder effectief zijn onze actie-mailings waarbij we gebruikmaken van actuele adressenbestanden die in tien jaar zijn opgebouwd.  

  Volledige afhandeling reservering
  VakanZ verzorgt de volledige afhandeling van de reservering. Na reservering ontvangt de klant per e-mail een bevestiging/factuur en u als verhuurder ontvangt ook direct bericht van de reservering. Enkele weken voor vertrek sturen wij de klant toeristische informatie toe over de omgeving en praktische informatie over het vakantiehuis.

  Persoonlijke relatie
  Ondanks het feit dat veel verhuurders met ons samenwerken bent u geen nummer bij VakanZ. Wij hechten aan een persoonlijke samenwerking. En bij een persoonlijke relatie hoort ook een goed betaalgedrag. U ontvangt de huursom minus provisie ruim voordat de gast arriveert.

  Komt uw huis in aanmerking?
  Of uw huis in aanmerking komt voor samenwerking hangt af van diverse factoren. Elk huis is weer anders. Uiteraard is de kwaliteit en de staat van onderhoud van groot belang, evenals het feit dat de schoonmaak uitermate goed geregeld moet zijn.

  Geïnteresseerd in samenwerking?
  Neem via info@vakanz.nl contact met ons op, stuur een beschrijving van uw vakantiehuis en enkele digitale foto’s toe. Wij nemen vervolgens contact met u op.

  Volg ons hier
  Nieuws van Ferienpark Frankenau
  1551479.jpg
  Nieuws en blogs

  Land van duizend bergen

  Het Sauerland wordt ook wel het land van duizend bergen genoemd vanwege het prachtige gevarieerde heuvellandschap.

  1551397.jpg
  Nieuws en blogs

  Oranjeroute

  Veel plaatsen in Duitsland hebben een band met het Huis van Oranje-Nassau. Beleef een deel van de Oranjeroute vanaf Ferienpark Frankenau!

  1551394.jpg
  Nieuws en blogs

  Wintersportmogelijkheden

  Ook voor een wintersportvakantie kunt u terecht op Ferienpark Frankenau. Skigebied Battenhausen ligt slechts op slechts 13 km afstand. Maar ook Winterberg en Willungen zijn goed bereikbaar. 

  Ferienpark Frankenau: midden in de natuur!

  Op nog geen 300 kilometer van de Nederlandse grens vindt u Ferienpark Frankenau in het midden van Duitsland. Vakantiepark Frankenau ligt in het Hessisch bergland en nabij het populaire Sauerland. De betaalbare en gezellig ingerichte vakantiehuizen, de faciliteiten en de werkelijk schitterende omgeving maken Feriendorf Frankenau tot een leuke vakantiebestemming.

  Ferienpark Frankenau is schitterend gelegen aan de rand van nationaal park Kellerwald-Edersee. Het vakantiepark is ruim opgezet. Mede daardoor geven de vakantiehuizen en appartementen een optimaal gevoel van privacy en rust. Vanuit uw vakantiehuis bent u direct midden in de natuur. Hartelijk welkom op Ferienpark Frankenau!

  Vakantiepark Frankenau sfeer 06
  1178