Ferienpark Frankenau

  vlag_nlvlag_de
  Pano Edersee2

  Wintersport Willingen

  Beleef uw wintersportvakantie in Willingen vanaf Ferienpark Frankenau. Binnen drie kwartier bent u in skigebied Willingen.

  Minder bekend dan Winterberg is het skigebied Ettelsberg Seilbahn in Willingen. Het is een betaalbaar wintersportgebied op korte afstand van Nederland. Het skigebied ligt op een hoogte van 590 tot 830 meter en biedt ongeveer 18km aan pistes voor beginners en gevorderden. Wintersportgebied Willingen beschikt over een gondellift, stoeltjeslift en sleepliften. Langlaufers kunnen gebruikmaken van de circa 100km aan geprepareerde loipes.

  > Wintersport Sauerland
  > Wintersport Winterberg
  > Wintersport Battenhausen
  > Skigebieden Sauerland

  Volg ons hier
  Nieuws van Ferienpark Frankenau
  1551479.jpg
  Nieuws en blogs

  Land van duizend bergen

  Het Sauerland wordt ook wel het land van duizend bergen genoemd vanwege het prachtige gevarieerde heuvellandschap.

  1551397.jpg
  Nieuws en blogs

  Oranjeroute

  Veel plaatsen in Duitsland hebben een band met het Huis van Oranje-Nassau. Beleef een deel van de Oranjeroute vanaf Ferienpark Frankenau!

  1551394.jpg
  Nieuws en blogs

  Wintersportmogelijkheden

  Ook voor een wintersportvakantie kunt u terecht op Ferienpark Frankenau. Skigebied Battenhausen ligt slechts op slechts 13 km afstand. Maar ook Winterberg en Willungen zijn goed bereikbaar. 

  Ferienpark Frankenau: midden in de natuur!

  Op nog geen 300 kilometer van de Nederlandse grens vindt u Ferienpark Frankenau in het midden van Duitsland. Vakantiepark Frankenau ligt in het Hessisch bergland en nabij het populaire Sauerland. De betaalbare en gezellig ingerichte vakantiehuizen, de faciliteiten en de werkelijk schitterende omgeving maken Feriendorf Frankenau tot een leuke vakantiebestemming.

  Ferienpark Frankenau is schitterend gelegen aan de rand van nationaal park Kellerwald-Edersee. Het vakantiepark is ruim opgezet. Mede daardoor geven de vakantiehuizen en appartementen een optimaal gevoel van privacy en rust. Vanuit uw vakantiehuis bent u direct midden in de natuur. Hartelijk welkom op Ferienpark Frankenau!

  Vakantiepark Frankenau sfeer 06
  1204