Ferienpark Frankenau

  vlag_nlvlag_de
  Pano Edersee2

  Ferienpark Frankenau

  Vakantiepark Frankenau is schitterend gelegen in het Ederbergland, op zo'n 370 km afstand van Utrecht. Ferienpark Frankenau ligt net ten oosten van het Sauerland in het gebied dat ook wel het Ederbergland genoemd wordt. De directe omgeving van het Feriendorf biedt veel mogelijkheden voor gezinnen die een actieve vakantie willen houden. Er is een veelvoud aan gezinsvriendelijke attracties in de regio.

  Het vakantiepark
  Feriendorf Frankenau ligt midden in de natuur. Het vakantiepark ligt tegen een heuvel en vanuit veel huizen heeft u mooi uitzicht over de pittoreske omgeving. Wandelaars, maar ook mountainbikers komen op Feriendorf Frankenau helemaal aan hun trekken.Vanaf het park kunt u fantastische wandelingen of mountainbiketochten maken. Binnen enkele stappen bent u letterlijk in het nationaal park Kellerwald-Edersee. Op het park zelf zijn geen (centrale) faciliteiten.

  De accommodaties
  Feriendorf Frankenau is ruim opgezet en beschikt over zowel vrijstaande als geschakelde vakantiehuizen. Ook zijn er verrassend ruime appartementen die in vakwerkhuizen zijn ondergebracht. Per vakwerkhuis zijn er twee appartementen, een op de begane grond en een op de bovenverdieping. De huizen staan verspreid over het park en liggen over het algemeen niet dicht bij elkaar waardoor u veel ruimte en privacy heeft. De accommodaties verschillen qua inrichting omdat ze in bezit zijn van particuliere eigenaars. 

  De omgeving
  De directe omgeving is ideaal voor gezinnen die een actieve vakantie willen beleven. Er is een veelvoud aan gezinsvriendelijke attracties in deze vakantieregio! Vlakbij bevindt zich het grootste stuwmeer van Duitsland, de Edersee. Bij dit uitgestrekte meer kunt u duiken, zeilen, surfen, waterskiĆ«n, kano- en bootvaren, vissen of zwemmen. Daarnaast is deze regio ook cultuur-historisch zeer interessant met steden als Bad Arolsen, Frankenberg, Waldeck en Bad Wildungen. 

  Midden in de natuur

  Vakantiepark Frankenau sfeer 05

  Veel privacy

  Vakantiepark Frankenau sfeer 06
  Volg ons hier
  Nieuws van Ferienpark Frankenau
  1551479.jpg
  Nieuws en blogs

  Land van duizend bergen

  Het Sauerland wordt ook wel het land van duizend bergen genoemd vanwege het prachtige gevarieerde heuvellandschap.

  1551397.jpg
  Nieuws en blogs

  Oranjeroute

  Veel plaatsen in Duitsland hebben een band met het Huis van Oranje-Nassau. Beleef een deel van de Oranjeroute vanaf Ferienpark Frankenau!

  1551394.jpg
  Nieuws en blogs

  Wintersportmogelijkheden

  Ook voor een wintersportvakantie kunt u terecht op Ferienpark Frankenau. Skigebied Battenhausen ligt slechts op slechts 13 km afstand. Maar ook Winterberg en Willungen zijn goed bereikbaar. 

  Ferienpark Frankenau: midden in de natuur!

  Op nog geen 300 kilometer van de Nederlandse grens vindt u Ferienpark Frankenau in het midden van Duitsland. Vakantiepark Frankenau ligt in het Hessisch bergland en nabij het populaire Sauerland. De betaalbare en gezellig ingerichte vakantiehuizen, de faciliteiten en de werkelijk schitterende omgeving maken Feriendorf Frankenau tot een leuke vakantiebestemming.

  Ferienpark Frankenau is schitterend gelegen aan de rand van nationaal park Kellerwald-Edersee. Het vakantiepark is ruim opgezet. Mede daardoor geven de vakantiehuizen en appartementen een optimaal gevoel van privacy en rust. Vanuit uw vakantiehuis bent u direct midden in de natuur. Hartelijk welkom op Ferienpark Frankenau!

  Vakantiepark Frankenau sfeer 06
  1171