Ferienpark Frankenau

  vlag_nlvlag_de
  Wintersport Sauerland

  Wintersport in het Sauerland

  Beleef uw wintersportvakantie in het Sauerland vanaf Ferienpark Frankenau. Binnen drie kwartier bent u bij alle skigebieden in het Sauerland.

  Wie dichtbij Nederland wil skiƫn of langlaufen kan het beste op wintersport in het Sauerland gaan. U kunt de wintersportgebieden in het Sauerland niet vergelijken met de Alpen, maar er zijn wel mooie gebieden. Bovendien zijn de prijzen gunstiger. Dit maakt het Sauerland tot een ideale wintersportbestemming voor een leuke wintersportvakantie. U bent er immers binnen enkele uren rijden.

  Enkele bekende wintersportplaatsen in het Sauerland zijn Winterberg en Willingen in het Hochsauerland. Hier vindt u diverse liften, pistes en loipes. De skigebieden in het Sauerland zijn zeer geschikt voor kinderen en beginners. U kunt skimaterialen huren en skilessen nemen.

  Wilt u niet wintersporten maar wel genieten van de sneeuw in het Sauerland? Dan zijn er tal van andere mogelijkheden om een heerlijke vakantie door te brengen in winters Sauerland. Wie rust zoekt vindt in de omgeving van Ferienpark Frankenau uitgebreide mogelijkheden om te wandelen in stille en besneeuwde natuurgebieden. Er zijn vele winterwandelpaden. Geniet na een heerlijke wandeling van een winterdiner in een van de vele gezellige restaurants in het Sauerland.

  > Wintersport Winterberg
  > Wintersport Willingen
  > Wintersport Battenhausen
  > Skigebieden Sauerland

  Volg ons hier
  Nieuws van Ferienpark Frankenau
  1551479.jpg
  Nieuws en blogs

  Land van duizend bergen

  Het Sauerland wordt ook wel het land van duizend bergen genoemd vanwege het prachtige gevarieerde heuvellandschap.

  1551397.jpg
  Nieuws en blogs

  Oranjeroute

  Veel plaatsen in Duitsland hebben een band met het Huis van Oranje-Nassau. Beleef een deel van de Oranjeroute vanaf Ferienpark Frankenau!

  1551394.jpg
  Nieuws en blogs

  Wintersportmogelijkheden

  Ook voor een wintersportvakantie kunt u terecht op Ferienpark Frankenau. Skigebied Battenhausen ligt slechts op slechts 13 km afstand. Maar ook Winterberg en Willungen zijn goed bereikbaar. 

  Ferienpark Frankenau: midden in de natuur!

  Op nog geen 300 kilometer van de Nederlandse grens vindt u Ferienpark Frankenau in het midden van Duitsland. Vakantiepark Frankenau ligt in het Hessisch bergland en nabij het populaire Sauerland. De betaalbare en gezellig ingerichte vakantiehuizen, de faciliteiten en de werkelijk schitterende omgeving maken Feriendorf Frankenau tot een leuke vakantiebestemming.

  Ferienpark Frankenau is schitterend gelegen aan de rand van nationaal park Kellerwald-Edersee. Het vakantiepark is ruim opgezet. Mede daardoor geven de vakantiehuizen en appartementen een optimaal gevoel van privacy en rust. Vanuit uw vakantiehuis bent u direct midden in de natuur. Hartelijk welkom op Ferienpark Frankenau!

  Vakantiepark Frankenau sfeer 06
  1202