Ferienpark Frankenau

  vlag_nlvlag_de
  Pano Edersee2

  Vakantiehuis Sauerland

  Boek uw vakantiehuis Sauerland bij Ferienpark Frankenau.

  Alle vakantiehuizen op vakantiepark Frankenau beschikken over een woonkamer met zit- en eethoek, een open en volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche. Afhankelijk van het type zijn er twee of drie slaapkamers. De vakantiehuizen op Ferienpark Frankenau zijn particulier eigendom. De inrichting kan per vakantiehuis verschillen.  Beleef het Sauerland vanaf Ferienpark Frankenau. Vanuit uw vakantiehuis bent u direct midden in de natuur.

  Het Sauerland heeft veel te bieden aan natuurschoon, historische vakwerkstadjes en meren. Zowel actievelingen als cultuurliefhebbers komen in het Sauerland aan hun trekken.

  Hartelijk welkom op Ferienpark Frankenau!

  Volg ons hier
  Nieuws van Ferienpark Frankenau
  1551479.jpg
  Nieuws en blogs

  Land van duizend bergen

  Het Sauerland wordt ook wel het land van duizend bergen genoemd vanwege het prachtige gevarieerde heuvellandschap.

  1551397.jpg
  Nieuws en blogs

  Oranjeroute

  Veel plaatsen in Duitsland hebben een band met het Huis van Oranje-Nassau. Beleef een deel van de Oranjeroute vanaf Ferienpark Frankenau!

  1551394.jpg
  Nieuws en blogs

  Wintersportmogelijkheden

  Ook voor een wintersportvakantie kunt u terecht op Ferienpark Frankenau. Skigebied Battenhausen ligt slechts op slechts 13 km afstand. Maar ook Winterberg en Willungen zijn goed bereikbaar. 

  Ferienpark Frankenau: midden in de natuur!

  Op nog geen 300 kilometer van de Nederlandse grens vindt u Ferienpark Frankenau in het midden van Duitsland. Vakantiepark Frankenau ligt in het Hessisch bergland en nabij het populaire Sauerland. De betaalbare en gezellig ingerichte vakantiehuizen, de faciliteiten op het park en in de directe omgeving en de werkelijk schitterende omgeving maken Feriendorf Frankenau tot een leuke vakantiebestemming.

  Ferienpark Frankenau is schitterend gelegen aan de rand van nationaal park Kellerwald-Edersee. Het vakantiepark is ruim opgezet. Mede daardoor geven de vakantiehuizen en appartementen een optimaal gevoel van privacy en rust. Vanuit uw vakantiehuis bent u direct midden in de natuur. Hartelijk welkom op Ferienpark Frankenau!

  Vakantiepark Frankenau sfeer 06
  1193