Vakantiepark Frankenau

Midden in de natuur
Charmant en prachtig gelegen

Vakantiepark Frankenau is schitterend gelegen in het Ederbergland, op zo'n 370 km afstand van Utrecht. Ferienpark Frankenau ligt net ten oosten van het Sauerland in het gebied dat ook wel het Ederbergland genoemd wordt. De directe omgeving van het Feriendorf biedt veel mogelijkheden voor gezinnen die een actieve vakantie willen houden. Er is een veelvoud aan gezinsvriendelijke attracties in de regio.

Het vakantiepark
Feriendorf Frankenau ligt midden in de natuur. Het vakantiepark ligt tegen een heuvel en vanuit veel huizen heeft u mooi uitzicht over de pittoreske omgeving. Wandelaars, maar ook mountainbikers komen op Feriendorf Frankenau helemaal aan hun trekken.Vanaf het park kunt u fantastische wandelingen of mountainbiketochten maken. Binnen enkele stappen bent u letterlijk in het nationaal park Kellerwald-Edersee.

Faciliteiten
Op het park zelf zijn geen (centrale) faciliteiten. Gelukkig heeft de omgeving zeer veel te bieden. Ook bent u met enkele autominuten of lopend (10 minuten) in het dorp Frankenau. Hier vindt u een kleine supermarkt, twee bakkers, een goede slager en twee restaurants. Op circa 500 meter kunt u terecht in de tennis- en squash hal, paardrijden of een huifkartocht maken. 

De accommodaties
Feriendorf Frankenau is ruim opgezet en beschikt over zowel vrijstaande als geschakelde vakantiehuizen. De vrijstaande huizen hebben in de meeste gevallen een puntdak en worden ook wel 'Hexenhausen' genoemd. Ook bevinden zich op het vakantiepark verrassend ruime appartementen die in vakwerkhuizen zijn ondergebracht. Per vakwerkhuis zijn er twee appartementen, een op de begane grond en een op de bovenverdieping. De huizen staan verspreid over het park en liggen over het algemeen niet dicht bij elkaar waardoor u veel ruimte en privacy heeft. De accommodaties verschillen qua inrichting omdat ze in bezit zijn van particuliere eigenaars. 
Bekijk onze accommodaties

  • Midden in de natuur
  • Rustig gelegen
  • Veel privacy
  • Vlakbij nationaal park Kellerwald
  • Wandelroutes
  • Mountainbikeroutes
  • Veel bezienswaardigheden
Loading...
2699